П`ятниця, 26.04.2024, 19:45

Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Листопад » 23 » У Голосіївському районі відбувся семінар «Створення здоров´язберігаючого середовища у навчальному закладі»
21:14
У Голосіївському районі відбувся семінар «Створення здоров´язберігаючого середовища у навчальному закладі»

    

   17 листопада 2010 року відповідно до плану роботи управління освіти і науки Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації СЗШ № 286 гостинно відчинила двері для директорів загальноосвітніх навчальних закладів району. Педагогічний колектив радо зустрічав гостей на семінарі-практикумі «Створення здоров´язберігаючого середовища у навчальному закладі».

   Зі словами вітання до учасників семінару звернулася начальник Голосіївського управління освіти Ірина Чернілевська. Також гостей вітала директор школи Людмила Марченко. Вона презентувала роботу свого навчального закладу, який з 2005 року включено до реєстру Європейської мережі Шкіл сприяння здоров’ю. Людмила Марченко наголосила на тому, що оздоровча функція школи не обмежується проведенням конкурсів, періодичними медичними профілактичними заходами, вона має органічно вплітатися в щоденну канву звичайного життя освітнього закладу, створюючи ситуацію позитивної взаємообумовленості здоров’я і навчання, коли навчально-виховна діяльність сприяє збереженню і зміцненню здоров’я дітей.
У ході семінару директори ознайомилися з роботою Школи сприяння здоров’я у дії: відвідали уроки з використанням здоров’язберігаючихх компонентів, побували на сеансі аромотерапії, які систематично проводяться з метою оздоровлення для учнів школи, ознайомилися з матеріально-технічною базою ШСЗ: кабінетами хореографії, залом ЛФК, спортивною базою ( 2 спортивними ігровими залами, 2 гімнастичними дзеркальними залами, тренажерним залом), оснащеними предметними кабінетами, сучасною їдальнею, оформленням школи.
   Приємним сюрпризом для учасників семінару стала презентація мистецького проекту «Країна здоров’я». Пісні, танці, виступи шкільної Ради лідерів та нікого не залишили байдужим.

   Підводячи підсумки, учасники семінару зазначили: процес здоров’ярозбудови і здоров’ятворчості – справа непроста і довготривала, та висловили сподівання, що районна мережа Шкіл сприяння здоров’ю буде розширюватись. Саме такий підхід допоможе виховати здорове духом і тілом покоління, майбутнє нашої держави.

За матеріалами www.guon.kiev.ua

Переглядів: 720 | Додав: TanaT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Освітній портал



Copyright MyCorp © 2024