П`ятниця, 26.04.2024, 11:40

Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Грудень » 23 » Пройшов перший фестиваль творчості дітей та молоді з особливими потребами
19:23
Пройшов перший фестиваль творчості дітей та молоді з особливими потребами

 

17 грудня в Голосіївському районі пройшов Перший фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Я вірю! Я прагну! Я буду…», в рамках якого в спеціалізованій школі №273 відбулася виставка робіт людей з обмеженими можливостями, а також відбувся заключний гала-концерт «Я – тобі, ти – мені, ми – світу». На фестиваль завітали почесні гості – голова Голосіївської РДА Олександр Незнал, начальник ГУ освіти і науки КМДА Віра Горюнова, начальник управління освіти ГРДА Ірина Чернілевська.

Виставка, яка проходила в холі школи, об’єднала в собі кращі роботи вихованців відділень-центрів Подільського, Оболонського і, звичайно ж, Голосіївського районів. «Наші вихованці – особливі люди, з особливими потребами. Кожен день вони наново відкривають цей світ. Привернути увагу суспільства до їх проблем та розвинути волонтерській рух – ось основна мета нашого фестивалю. Я щиросердечно сподіваюсь, що він стане щорічним!» - ділиться завідувача відділенням денного перебування для людей з обмеженими можливостями Голосіївського району Наталія Діденко.

Серед робіт, що виставлялися в школі, проходив конкурс. Компетентне журі було приємно вражене майстерністю виконання кожної роботи, що ускладнювало вибір переможців. Хоча, абсолютно всі гості, організатори та члени журі впевнені – те, що вони зробили їх, вклали у кожний витвір свою душу і серце, вже робить їх усіх переможцями.

О 12 годині розпочався гала-концерт. Його програму складали виступи творчих колективів шкіл, мистецьких студій та, звичайно, вихованців відділень-центрів для людей з обмеженими можливостями. На початку культурно-мистецької програми очільник районної влади Олександр Незнал привітав учасників та гостей фестивалю з його відкриттям та передав подарунки вихованцям та Голосіївському відділенню денного перебування для людей з обмеженими можливостями. Він висловив впевненість у тому, що даний фестиваль має стати щорічним, і переконав, що районна влада усебічно цьому сприятиме.

За матеріалами сайту www.golosiiv.gov.ua


Переглядів: 629 | Додав: TanaT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Освітній портал



Copyright MyCorp © 2024