П`ятниця, 19.04.2024, 22:44

Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Листопад » 23 » Презентація підручника з країнознавства для 10 класів “Meet Great Britain”
20:59
Презентація підручника з країнознавства для 10 класів “Meet Great Britain”

   1 грудня 2010 року о 10:00 у Ліцеї міжнародних відносин №51 відбудеться презентація підручника з країнознавства для 10 класів "Meet Great Britain”.
   Повноцінне вивчення іноземної мови неможливе без ознайомлення учнів з історією, культурою, звичаями і реаліями країни, мова якої вивчається.  Спеціальні вітчизняні підручники з країнознавства відсутні. У діючих підручниках з англійської мови країнознавчої інформації недостатньо. Саме це викликало необхідність створення комплексу підручників "Meet Great Britain”, "Meet the USA”. У його створенні брали участь учителі англійської мови Ліцею міжнародних відносин №51 Вигран Олена Федорівна, Гербова Світлана Костянтинівна, Крупська Ірина Львівна, Теленкова Світлана Іванівна, Володіна Лариса Леонідівна. Загальну координацію і редакцію проекту здійснила Константинова Єлена Миколаївна. Підручники "Meet Great Britain”, "Meet the USA” відповідають Програмі середньої загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням іноземної мови. Вони готують учнів до складання диференційованого заліку, створюють умови для формування навичок науково-дослідницької діяльності. 
     Країнознавство не є курсом англійської мови. Це – предмет, який викладається англійською мовою. 
Автори враховували відповідні критерії відбору та організації лексичного матеріалу (зокрема частотності, типовості, зразковості, репрезентативності, систематичності, відповідності навчальному процесу тощо) з метою забезпечення міцних і стабільних навичок і умінь з усіх видів мовленнєвої діяльності.
Список слів, розташований на початку теми, підкреслює потенційно невідомі слова для того, щоб читач звернув увагу на текст і не губив при цьому саме зміст.
   Самі тексти написані в дуже простій формі та в той же час інформативні, щоб читачу не було набридливо читати текст. 
Навчальні матеріали підручників автентичні і відповідають всім сучасним нормам, прийнятим у країні, мова якої вивчається, сприяють формуванню мовної, мовленнєвої та соціокультурної компетенції.
Увагу учнів привертають малюнки, карти, схеми та графіки. Вони сприяють тому, щоб учні ділилися враженнями один з одним.
   Підручники наповнені ілюстраціями та фотографіями, передбачається велика кількість виносок, символів для представлення соціокультурного та лінгвокраїнознавчого аспекту. 
Підбір вправ забезпечує можливість самостійного опрацювання вдома та подальшого заглиблення в матеріал, що вивчався в класі. Учні мають змогу проконтролювати себе. Підручник різнорівневий.

Автори передбачили діференційний підхід до опанування матеріалом. Учням середнього рівня знань вагому допомогу надають зразки (підстановчи таблиці), яки вчать виділяти головне, суттєве і сприяють кращому засвоєнню інформації.

За матеріалами сайту http://www.guon.kiev.ua


Переглядів: 6018 | Додав: TanaT | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Освітній портал



Copyright MyCorp © 2024