Субота, 20.04.2024, 07:24

Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2011 » Жовтень » 21 » Поїздка в Артек
12:47
Поїздка в Артек

Цього року лідери учнівського самоврядування виїхали на 9-й всеукраїнський з"їзд у МДЦ Артек.
Взагалі, лідерська зміна у Артеці суттєво відрізняється від звичної, окрім стандартної артеківської програми, до розпорядку дня входять різноманітні конференції, тренінги, засідання, лідерські квести та багато іншого на цю тематику.
Кожен день починався з так званої «блискавки» - щоденної ранкової газети, що містила у собі короткий, проте достатньо змістовний та цікавий переказ попереднього дня. У перший день перебування у артеці представників преси усіх київських районів було зібрано на пресс-конференцію з метою пояснити кожному суть блискавки, секрети створення актуальної статті та деякі моменти з приводу оформлення газети.

Чесно кажучи, створення щоденної блискавки-справа не з простих, адже, окрім оригінальності та творчого креативу, від району вимагалася ще й першість у здачі газети. Але, як кажуть, усе що не робиться, робиться лише на краще і треба було просто цим вдало скористуватися, що, в принципі, вдалося більшості лідерів. Активна творча робота надзвичайно сильно згуртувала наш район, допомогла розгледіти у нашій великій сім"ї непобачені до цього талати! А найголовніше те, що майже кожен зміг внести свої думки до газети. Завдячуючи саме, безпосередньо блискавці, багато хто з задіяних у пресі змогли віднайти себе та взагалі зрозуміти, чим вони хочуть займатися. А найцікавіше те, що попри великий об"єм роботи, який мав виконати кожен район, усі охоче бралися за ручки й блокноти й щодня Створювали шедевральні статті про найкращі 10 днів- 10 днів у ДТ Артек.
Оскільки лише одна маленька блискавка залишає по собі сільки гарних спогадів, можна лише здогадуватись, як багато говорити можна про інші заходи.
Якщо керуватись графіком дня, то після бадьорої зарядки та смачнющого сніданку район розбігався хто куди: 
Хтось біжить тренінг давати іншому району, хтось мчить на змагання... Словом, часу на банальне нічогонеробіння не було взягалі. 

Одними з найяскравіших заходів були заходи на костровій, а саме, коли кожен район готував тематичний виступ, або презентацію себе. Взагалі, якщо річ зайшла про кострову, то це місце- одне з найчудовіших місць в усьому артеці. Справа в тому, що дана сцена має величезні розміри, що є дуже зучним фактором для такої великої кількості дітей.
Що стосується інших заходів, також можна відмітити чудовий квест, створений Оболонським районом під назвоню гонка за лідером. Суть гри заключалася у тому, щоб згуртувати команду району та познущатися над мізками лідерів, загадуючи цікаві питання на ерудицію у темі футбол та євро 2012.
Не говорячи про те, що організація квесту була на вищому рівні, можна також відмітити, що ігри такого характеру є незамінним етапом творення єдиного коллективу. Користиючись нагодою, хочеться також відмітити, що Голосієво було у числі тих, хто першими прийшли до фінішу з достатньо гарними результатами))
В заключенні нашого невеликого звіту можна сказати лишеодне- ми стали сім"єю за короткий час. Ми відкрили себе та просто стали простіше дивитись на світ. Артек змінює лідей, а лідерство розкриває особистіть. Ми ніколи не забудемо цю лідерську зміну. 


Переглядів: 707 | Додав: TanaT | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Освітній портал



Copyright MyCorp © 2024