П`ятниця, 19.04.2024, 15:12

Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 5 » 70-річчю визволення Києва присвячується
19:46
70-річчю визволення Києва присвячується

5 листопада до 70-річчя  визволення міста Києва від фашистських загарбників

в 1-11-их класах гімназії № 179 міста Києва відбувся урок мужності «Подвигу визволителям Києва честь і слава».

 Вчителі застосували різні форми роботи, щоб донести до дітей інформацію про події Великої Вітчизняної війни, вкотре звернувши увагу учнів на подвиг визволителів нашого міста від фашистів. Зокрема, 7 класів переглянули телеурок на ТРК Київ, старшокласники розповіли своїм меншим товаришам про подвиги дідів і прадідів за Програмою «рівний - рівному».  Слова ветеранів, які звучали сьогодні, зачепили серця і дорослих, і дітей. Жоден з нас не залишився байдужим до почутого і побаченого. А учні 2-11-их класів написали відгуки про урок зі щирими словами подяки тим, хто подарував нам чисте мирне небо над головою.

Гімназія № 179 міста Києва

відгуки на телеурок

«Подвигу визволителям Києву честь і слава»

8 – А

Ворона Ангеліна

«Молоді юнаки нашого часу хочуть буди схожі на тих чоловіків та мужніх ветеранів, що безстрашно захищали свою Батьківщину»

 

Ковальчук Аріна

«Після того, як я побувала на відео уроці, я зрозуміла що , нажаль, дуже мало знаю про героїв своєї країни. Дуже радію, що так багато підлітків пішли по стопам своїх предків і вчаться на медичному факультеті або хочуть стати військовими. Я ж у майбутньому мрію стати лікарем,щоб допомагати людям, рятувати їм життя.»

 

Голишевський Єгор

«1941 – 1945 року були найважчі для наших ветеранів. Багато смертей понесла за собою війна. Наші прадіди віддавали своє життя заради нас»

 

Костик Наталія

«В наші дні ми не переживаємо щохвилини за своє життя. У нас є все: і їжа, і житло, і всі умови для персонального життя. А в той час у людей не було практично нічого»

 

Костюченко Дарина

«Ці люди завжди залишаться в нашій пам’яті, адже одним із них був мій дідусь Голубчанський Василь, я ціную, поважаю його. Він пролив  багато крові за Батьківщину,  і хоча  я  не застала його живим, але я буду вічно пам’ятати його»

 

Панасицька Олександра

«Але  ми, нинішнє покоління, повинні не забувати наших прадідів і рівнятися на них. Адже вони є нашим моральним зразком мужності, сміливості та патріотизму»

 

Зонь Андрій

«А потім коли встали молоді кадети та розповіли про їх службу, з’явилася гордість за наших солдатів що ще є такі люди, які готові боротися за нашу державу»

 Бажаючи долучитися до святкування визволення рідного міста, наші гімназисти відвідали місця, пов’язані з історією війни, поклали квіти, щиро поділилися своїми враженнями від побаченого. Діти радо взяли участь у заходах, що проводяться: конкурс малюнків «Моє дитинство без війни», художні читання творів воєнної тематики, зустрічі з ветеранами.

 
Переглядів: 526 | Додав: BVA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Освітній портал



Copyright MyCorp © 2024